Tomaat en mozzarella gratin met verse tonijn

Laat de aardappelgratin met tomaat en mozzarella iets ontdooien. Snijd de aardappelgratin met tomaat en mozzarella daarna horizontaal doormidden. Leg de dunne plakjes tonijn tussen de helften van de gratins. Plaats vervolgens de gevulde aardappelgratin met tomaat en mozzarella in de oven. Laat de witte wijn intussen iets inkoken. Voeg de room en de kappertjes toe en laat het geheel nog iets inkoken. Eventueel binden met roux. Breng de saus op smaak met eventueel wat peper en zout. Serveer de aardappelgratin met tomaat en mozzarella met groente of sla naar keuze. De saus kan apart of over de gratins worden geserveerd.

Benodigdheden voor 4 personen: 8 Aviko tomaat en mozzarella gratins. 8 dunne plakjes verse tonijn. 50 milliliter witte wijn. 150 milliliter room. 75 gram kleine kappertjes. 1 eetlepel blanke rouxkorrels. Zout en peper uit molen.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Aviko

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share