Saus van rode port met steranijs en sinaasappel

Bereiding: Breng de rode port met de gesnipperde sjalot, verse tijm, rasp van de sinaasappel, het sap van de citroen en de steranijs aan de kook en reduceer zeker tot de helft. Voeg de CHEF Natural Kalfsfond en de CHEF Liquid Concentrate Wild toe en laat inkoken tot de gewenste dikte en smaak. Breng op smaak met wat zout en eventueel wat peper. Naar eigen inzicht monteren met roomboter.

Benodigdheden: 500 ml CHEF Natural Kalfsfond, 75 ml CHEF Liquid Concentrate Wild, 3 dl rode port, 2 stuks sjalotten gesnipperd, 4 takjes verse tijm, 2 stuks sinaasappels, 1/2 stuk citroen en 2 stuks steranijs

Günter Paffendorf Chef Dining 56: “Mijn kookstijl is een klassieke basis met een moderne finishing touch, nieuwe smaken en ingrediënten van deze tijd. De Liquid Concentrates van CHEF zorgen ervoor dat ik heel snel een creatieve draai én verdieping kan geven aan mijn sauzen. En dat geeft mij heel veel creatieve speelruimte. De saus die ik hier presenteer, past bijvoorbeeld heel goed bij wilde eend of bij gans.”

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met CHEF verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar CHEF

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share