De chocolade succesregels!

Chocolade is het impulsproduct bij uitstek. Maar liefst 96% van jouw gasten houdt van chocolade en meer dan de helft koopt het ongepland. Een juist assortiment en een juiste presentatie zijn daarom essentieel voor een succesvolle verkoop en goede omzet!

1. Assortimentsadvies

Zorg voor een optimaal assortiment met de sterkste en bekendste chocolademerken. Met een goed gebalanceerd aanbod aan merken en smaken voldoe je maximaal aan de chocolade behoefte van je gasten. Hierin kunnen merken als Snickers, Mars, Twix en M&M's niet ontbreken. Deze hardlopers van Mars spreken een brede doelgroep aan en bieden voor ieder wat wils.

2. Presentatie advies

Zorg voor maximale confrontatie en verleiding van chocolade in jouw zaak, door chocolade op een duidelijk zichtbare plek te presenteren. Bijvoorbeeld bij de kassa, de receptie, op de bar en/of op de toonbank, want zien is kopen!

  • +50% verkoop door een goede zichtbaarheid van de producten
  • +20% omzet door een horizontale productpresentatie
  • +6% omzet door een duidelijke prijscommunicatie
  • -7% omzet door lege schappen/presentatie

Wil jij een passend advies over het assortiment en de presentatie op jouw locatie? Reageer dan direct en wij nemen contact met jou op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Mars®

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share