Kerriesoep met geitenkaasblokjes

Bereiding: Pel en snipper de sjalotjes en fruit ze met de kerriepoeder op een laag vuur in de olijfolie. Pers de knoflook erboven uit. Was de wortelen en snijd ze in stukjes. Bak de wortelen 2 minuten mee. Voeg de kippenbouillon en de kokosmelk toe. Laat de soep 10 min. zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Pureer de soep met de staafmixer en voeg de geitenkaas blokjes toe.

Benodigdheden: 4 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels kerriepoeder (mild), wortelen, 6 dl. kippenbouillon, 2 dl. Kokosmelk, 200 gram geitenkaasblokjes De Molkerei (b.v. Bieslook melange), olijfolie , zout en peper 

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Reageer direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share