Salted Caramel Mousse met Chocoladeflakes

Maak nu deze heerlijke Salted caramel mousse met chocoladeflakes met het volgende recept voor 4 tot 6 personen: Verwarm 200g Lonka Fudge Caramel in een pan (medium vuur). Wanneer de caramel volledig gesmolten is, voeg de ongezouten boter er in stukjes aan toe. Neem de pan van het vuur en blijf mengen tot de boter volledig gesmolten is. Giet 10 cl slagroom bij het mengsel en meng het geheel. Laat het even afkoelen en voeg daarna het zeezout eraan toe. Bereid de gelatine zoals beschreven op de verpakking. Mix de gelatine daarna met de caramel saus. Giet de overige 30 cl slagroom in een grote kom en klop de room stijf. Voeg de caramel saus daaraan toe en meng het geheel. Vul een aantal glaasjes met het mengsel en laat het 2 uur rusten in de koelkast. Besprenkel de mousse met chocoladeflakes.

Ingrediënten (4 tot 6 personen): 200 g Lonka Fudge Caramel, 85 g ongezouten boter (kamertemperatuur), 2 tot 5 theelepels zeezout, 1 blaadje gelatine, Bakje koud water, 40 cl slagroom, topping: melk/witte chocolade

Wilt u uw gasten ook verwennen met Lonka? Wij helpen u graag verder. Reageer direct, stuur ons een berichtje en we nemen z.s.m. contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share