Crème brulé van geitenkaas

Bereiding: Geitenkaasje in de keukenmachine smeuïg maken met een scheutje room. Dit mengsel in soepborden spuiten of scheppen, en in de koelkast op laten stijven. Borden uit de koelkast nemen en bestrooien met rietsuiker. De suiker branden met een gasbrander tot de suiker mooi gekaramelliseerd is. Een klein beetje gemengde salade in het midden doen,en afgarneren met 2 reepjes uitgebakken spek.

Benodigdheden: 1 zacht geitenkaasje, scheutje room, rietsuiker, 2 reepjes uitgebakken spek en gemengde salade

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share