Antipasti Di Verdure

Snijd de gegrilde aubergines en courgette in grote stukken en meng met de Arbequina olijfolie. Kruid af met zout en peper en laat rustig ontdooien. Bak de bospaddenstoelenmengeling, laat afkoelen en meng met Picudo olijfolie, tijm en knoflook. Ontdooi de wortelstaafjes en meng ze met de citroen-dragondressing. Besprenkel de trostomaten met de olijfolie en bestrooi ze met knofloof en oregano. Plaats gedurende 10 minuten in de oven (180°C). Werk af met bolletjes mozzarella. 

Hummus van knolselderij: Ontdooi de selderijpuree en pureer met 25 g geroosterde hazelnoot, knoflook, hazelnootolie en zure room. Kruid af met zout en peper. Hak de overige geroosterde hazelnoten tot crunch en gebruik als topping voor de hummus van knolselderij.

Benodigdheden (10 personen): 400 g Gegrilde Aubergines Bonduelle, 400 g Gegrilde Groene Courgettes in Plakjes Bonduelle, 1 dl olijfolie Arbequina, 400 g Bospaddenstoelenmengeling Bonduelle, 1 dl olijfolie Picudo, 5 takjes tijm, 1/2 tl fijngesnipperde knoflook, 1/2 teen knoflook, 500 g Wortelstaafjes Minute® Bonduelle, 1 dl citroen-dragondressing,10 trosjes van drie trostomaatjes, 1 dl olijfolie, oregano, knoflook, 10 stuks minimozzarellabolletjes, 200 g Puree van Selderij Bonduelle, 50 g geroosterde hazelnoten, 50 g zure room, 1 tl hazelnootolie en zout en peper. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share