Spaghetti Courgetti met Bloemkoolnese

Hak de bloemkool in een cutter tot een grove korrel (zoals rul gehakt zou zijn). Bak de ui en gehakte bloemkool kort in olijfolie. Voeg de tomaat-basilicumsaus toe en verhit door. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de courgettes met een spiraalsnijder in spaghettislierten. Verwam de olijfolie en voeg de brunoise, courgetteslierten en knoflook toe. Verhit kort. Dresseer in een kom en schep de bolognese-bloemkoolsaus in een apart schaaltje. Garneer met basilicum.

Benodigdheden (10 personen): 1 kg Bloemkool Minute® Bonduelle, 500 g Groentemengeling Brunoise Bonduelle, 1 dl olijfolie, 1 ui, gesneden (brunoise), 1,5 l tomaat-basilicumsaus, 3 stuks groene courgette, 3 stuks gele courgette, knoflook, 10 topjes basilicum, peper en zout. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share