Chefs best bean burger 

Prak de borlotti, kidneybonen en kikkererwten tot een grove structuur. Voeg de eieren, de knoflook, het paneermeel, de havervlokken en de steaksaus toe en voeg eventueel nog wat zout of peper toe. Meng het geheel en druk aan in een ronde vorm tot hamburgers. Verwarm olijfolie en bak de hamburgers aan beide kanten goudbruin. Snijd de broodjes en rooster de binnenkant mooi goudbruin. Maak de hamburger af met ui, tomaat, sla en cheddar. Dresseer het geheel op het hamburgerbroodje en serveer op vetvrij papier.

Benodigdheden (10 personen): 600 g Borlotti Bonen Sous Vide Bonduelle, 600 g Rode Kidneybonen Sous Vide Bonduelle, 250 g Kikkererwten Sous Vide Bonduelle, 1 dl olijfolie, 5 eieren, 3 teentjes knoflook, 10 el paneermeel, 5 el havervlokken, 5 el Engelse steaksaus (HP saus), 10 hamburgerbroodjes, 200 g rode ui ringen, 30 plakken tomaat, 10 plakken cheddar, 20 blaadjes kropsla, zout en peper.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share