Peulen en groene peulbonen met kwartel

Maak de kwartel schoon en bestrooi met peper en zout. Bak de kwartel rosé tot de juiste gaarheid en houd warm. Snijd de ui in grove stukken en rooster in de oven op 220°C hete lucht. Verwarm de knolselderijpuree, voeg room toe en breng op smaak met peper en zout en houd warm. Stoof de peulen en groene peulbonen in de roomboter. Voeg kardemom en zout naar smaak toe. Dresseer de ingrediënten op het bord en garneer met de gebruneerde hazelnoten en hazelnootolie.

Benodigdheden (10 personen): 500 g Peulen Bonduelle, 500 g Groene Peulbonen Fijn Minute® Bonduelle, 450 g Knolselderij Puree Bonduelle, 100 g roomboter, 1 ui, 10 kwartel filets en boutjes, gebakken, 50 g room, 100 g gebruneerde hazelnoot, hazelnootolie, zout, peper en kardemom. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share