Gewokte Wortel Batonnets met Couscous en Tonijn

Snij de koriander fijn en houd koel. Meng de couscous met de vadouvan kruiden en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Voeg kokend water toe en houd warm. Snijd de prei in 20 ongelijke tonnetjes. Stoof in de olijfolie en houd warm. Peper en zout de tonijn en snijd in 2 stukken. Grill de tonijn rosé en houd warm. Meng de wortelbatonnets met de gember, abrikoos en pecannoten en wok het in de olie. Breng op smaak met peper en zout. Dresseer het geheel op een bord en garneer met de ghao cress en vers gesneden koriander.

Benodigdheden (10 personen): 1 kg Wortelstaafjes Minute® Bonduelle, 5 g Verse gember fijngesneden, 50 g abrikoos gedroogd, gesneden (brunoise), 50 g gehakte pecannoten, 2 stuks prei in tonnetjes gesneden (20 stuks wit van prei), 10 stuks tonijnsteaks (100g), 500 g voorgekookte couscous, 1 dl olijfolie, 5 g vadouvan, 1 bos koriander, peper, zout en ghao cress. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Neem contact op met Bonduelle

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share