Haricots verts met Kikkererwten en Parelhoen

Bestrooi de parelhoenfilets met peper en zout. Bak de filets op de huid, krokant en goudbruin. Zorg dat de filets net gaar zijn en houd even warm. Bak de cashewnoten lichtjes bruin en meng met de haricots verts en kikkererwten.  

Benodigdheden (10 personen): 1 kg Haricots Verts Extra Fijn Minute Bonduelle, 250 g Kikkererwten Sous Vide Bonduelle, 200 g Puree van Bloemkool Bonduelle, 150 g cashewnoten licht gebakken, 1 mespuntje gerookt paprikapoeder, 50 g roomboter, 10 parelhoenfilets, 60 g crème fraîche, 1 tl mierikswortelcrème, 100 g roomboter, peper en zout. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share