Hummus 

Giet de kikkererwten af, vang het vocht op, en spoel ze eventueel na met koud water. Doe de kikkererwten samen met de knoflook, citroensap, tahini, zout en peper in de blender en voeg ook de olijfolie toe. Werk de emulsie met kikkererwtensap af om indien nodig de textuur aan te passen. Doe in een kom en dresseer met een beetje sesamolie, paprika en gesneden verse koriander. Serveer gekoeld met verwarmd pita brood. 

Benodigdheden (10 personen): 1 kg Kikkererwten Sous Vide Bonduelle, 300 g olijfolie, 10 g tahini, 3 kruidnagels, 1 dl citroensap, 10 stuks Pita brood, paprika, knoflook, koriander, peper en zout. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share