Franse bospaddenstoelensoep met truffel tapenade

Bereiding: Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof. Bak de paddenstoelen in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Bestrijk de crostini’s met truffel tapenade. Verdeel de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de soep erop. Serveer de crostini’s erbij.

Benodigdheden (10 porties): Knorr Supérieur Bospaddestoelen Crèmesoep 200 g, gemengde bospaddenstoelen 500 g, Phase with Natural Butter Flavour, zout en peper (opmaak: crostini's 10 stuks, truffel tapanade 120 g)

Zet jij soep weer op de kaart? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share