Italiaanse Bospaddestoelensoep met gnocchi & selderij

Bereiding: Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Maak ondertussen de paddestoelen goed schoon en snijd ze grof. Bak de paddestoelen in wat Phase, voeg de selderij toe en kruid ze met zout en peper. Voeg de paddestoelen aan de soep toe. Kook de gnocchi en bak ze vervolgens in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Verdeel de gebakken gnocchi over de borden en schep de soep erop.

Benodigdheden (10 porties): Knorr Supérieur Bospaddestoelen Crèmesoep 200 g, bospaddestoelen 250 g, bladselderij, fijngesneden 20 g, Phase with Natural Butter Flavour, zout en peper (garnituur: gnocchi 400 g, Phase with Natural Butter Flavour, zout en peper)

Zet jij soep weer op de kaart? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share