Van Dobben

Lunchspecial Van Dobben Kalfsvleescroquet

Van Dobben zet het broodje croquet opnieuw op de kaart. In samenwerking met Meesterkok Jeroen Robberegt zijn vier Lunchspecials ontwikkeld. Verrassend en origineel van smaak, eenvoudig samen te stellen en daarmee zeer geschikt voor op de kleine kaart. Er zijn recepturen ontwikkeld voor de rundvleescroquet, kalfsvleescroquet, kip-satécroquet en de kaascroquet. Aan u de keuze welke specials het beste bij u passen en op welke wijze u dit bij uw gasten onder de aandacht wilt brengen.

Lunchspecial Kalfsvleescroquet

Eigenwijze variant met rijke smaken van truffel en zuurkoolsalade. De Van Dobben kalfsvleescroquet is een eigenzinnige croquet die toch een allemansvriend is. Het geheim? Het beste Nederlandse kalfsvlees in een unieke receptuur met nootmuskaat, peterselie en witte peper. Natuurlijk met dunne krokante korst om de zacht vloeiende ragout met boter en volle melk te omhullen.

Wil jij ook meer uit het lunchmoment halen met onze Lunchspecials? Kijk dan even bij de promoties en vraag nu de gratis samplebox aan. Wij nemen daarna contact met je op! 

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share