Blazing Luke's dog

Was de sla en maak droog. Als je verse paprika’s hebt en zelf wilt poffen: Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de paprika op een flink stuk aluminiumfolie en leg deze in de oven. Pof de paprika in ca. 30 minuten tot het velletje zwart begint te worden. Haal de paprika uit de oven en vouw de folie dicht. Af laten koelen. Verwijder de folie, ontvel de paprika en haal de zaadlijst eruit. Snijd het vruchtvlees in repen. Snijd de little gem en rode sla fijn. Snijd de tomaat in dunne plakken. Maak een insnede in de hot dog bun en besmeer deze aan beide binnenzijden met de Smokey Hot Cocktail en beleg deze met de sla, tomaat en paprika. Beleg het broodje met de hot dog worst en garneer het geheel af met wat extra Smokey Hot Cocktail en tuinkers. Serveer direct.

Benodigdheden voor 1 persoon: 1 hot dog bun, 1 hot dog, 25 g little gem en rode sla, 2 plakken gegrilde paprika, 2 plakjes tomaat, 10 g tuinkers, 40 ml Blazing Luke smokey hot cocktail (Remia)

Ben je op zoek naar meer hotdog-inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten...

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Remia

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share