Panna cotta van jasmijnrijst

Bereiding: Breng voor de panna cotta de melk aan de kook en voeg de gewassen jasmijnrijst, het gekneusde pandanblad en de jasmijnbloesem toe. Dek af met plastic folie en laat infuseren aan de rand van de kachel zodat de smaken goed loskomen. Smeld de panna cotta en voeg bij de melk. Laat gedurende 10 minuten op laag vuur trekken en passeer door een fijne zeef. Portioneer in de schaaltjes en reserveer in de koeling. Verwarm voor het schuim alle ingrediënten samen en laat infuseren aan de rand van de kachel. Koel terug.

Afwerking: Maak de fruitsoorten schoon en plaats deze op de panna cotta. Passeer de infusie van limoenblad door een fijne zeef en schuim op met de staafmixer. Werk het gerecht af met verschillende soorten eetbare bloemen.

Benodigdheden voor 10 personen: Panna Cotta: 800ml Debic Panna Cotta, 1.2 l Campina volle melk, 80 jasmijnrijst, 1x pandanblad, 2x jasmijnbloesem. Fruitslade: 1x mango, 1x pitahaya, 0,5 kiwano, 0,5x watermeloen, 5x ramboetan, 2 bloedsinaasappels. Kaffirschuim: 500 ml Campina volle melk, 125 ml Hollandia Slagroom zonder suiker, 50 g Suiker, 10x limoenblad. Garnering: 0,5 bakje eetbare bloemen, 0,5 bakje limoencress

Meer weten? Laat een berichtje achter en we nemen contact met u op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hollandia

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share