New York Bagel

Bereiding: Voor de roomkaascrème de roomkaas glad draaien in de planeetmenger. Voeg de slagroom toe en draai in een lage stand glad. Breng op smaak met peper en zout en reserveer in een spuitzak in de koeling. Snijd de rode uitjes in dunne ringen en reserveer in een afruimbakje. Was en pluk het gele hart van de frisée sla en droog zorgvuldig. Afwerking: Bak de bagels af in de oven. Smeer beide zijdes van het broodje in met de roomkaascrème en beleg de bagel met de zalm, rode ui en de frisée sla.

Benodigdheden voor 10 personen: Bagel: 10x bagel, 800 g gerookte zalm, 100 g Sla, Frisée, 100 g Ui, rood. Roomkaascrème: 100ml Debic Slagroom zonder suiker, 500 g Roomkaas, 4 g Zout, 2 g zwarte Peper.

Meer weten? Laat een berichtje achter en we nemen contact met u op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Debic

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share