Rode bieten chutney

Meng de gembersiroop en appelciderazijn met de suiker, de rasp en de gesnipperde sjalotten. Breng dit mengsel aan de kook en laat iets inkoken tot een lichte stroop. Meng vervolgens de paprikapoeder, chilipoeder en de Rode Bietensalade blokjes erdoor heen. Laat afkoelen.

Benodigdheden (10 personen)

1 kg Rode Bietensalade (blokjes) Sous Vide Bonduelle, 4 sjalotten fijn gesnipperd, 1 sinaasappel geraspte schil, 1 dl gembersiroop, 100 g suiker, 1 dl appelciderazijn, 3 g gerookt paprikapoeder, 1 g chilipoeder en zout.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share