Linzen Garam Masala 

Giet de linzen af. Spoel ze af met koud water en laat ze goed droog uitlekken. Maal ongeveer 500 gram linzen fijn en meng deze met de garam masala, de yoghurt, zure room en de knoflook. Meng het mengsel vervolgens met de overige 500 gram linzen en de gesnipperde ui. Breng op smaak met zout en garneer met de koriander. Tip: de spread is ook te gebruiken als dip.

Benodigdheden (10 personen): 1 kg Linzen Bonduelle, 100 g Griekse yoghurt, 100 g zure room, 8 g garam masala, 1 teentje knoflook, 1 ui fijn gesnipperd, koriander en zout.

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share