Gyoza met Rode Kidneybonen

Bak de bosui lichtjes aan. Voeg de gember, de currypasta en de pinda's toe. Verdeel de rode kidneybonen in twee porties en pureer één van de porties. Voeg de rode kidneybonen, gepureerde bonen, plantaardige bouillon en de pasta samen en laat het een paar minuten sudderen. Breng op smaak en laat afkoelen. Vul de gyoza vellen, sluit de randen en laat dit 1 uur rusten voordat je het gaat koken. Bak de gyoza's in het frituurvet. Leg op een bord en dresseer met het groen van de bosui en werk af met een beetje zout.

Benodigdheden (10 personen) 

620 g Rode Kidneybonen Sous Vide Bonduelle, 10 gyoza vellen, 50 g bosui, 5 g geraspte gember, 5 g rode currypasta, 50 pinda's gehakt, 100 g plantaardige bouillon, zout, peper en zonnebloemolie. 

Op zoek naar meer inspiratie en heerlijke recepten? En wil je weten hoe wij je verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Bonduelle

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share