Callebout witte chocolademousse  

Bereiding : Smelt de chocolade met de likeur en het water tot een ganache. Klop vervolgens de room lobbig. Spatel de room voorzichtig door het basismengsel. Bewaar in de koeling of serveer direct. 

Ingrediënten: 225 g witte chocolade, 75 g water, 75 g crème de cacao (wit), 500 g slagroom.

Ontdek met de Chocolizer App van Callebaut (gratis in de App-store) de meest geweldige food-pairings en chocolade smaken voor jouw creaties.  Wil je verder je chocolade skills verbeteren of inspiratie opdoen tijdens een persoonlijke cursus? Laat dan een reactie achter en we nemen snel contact met je op.   

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share