Callebaut

Warme chocolademelk van échte chocolade 

De out-of-home markt kent veel To Go formules. Van petrol en travel tot catering, festivals en pretparken. Warme chocolademelk wordt, net als koffie en thee, ook onderweg veel gedronken. Om in te spelen op de groeiende vraag naar een gemakproduct van hoge kwaliteit, heeft Callebaut haar 100% Belgische chocolade in een verkruimelde variant op de markt gebracht. Ook wel bekend als de Ground Hot Chocolate.

De bekende Callebaut chocolade is verkruimeld en verpakt in een 1KG pot met handige doseerlepel. Deze chocolade lost snel & perfect op in warme dranken, en is hierdoor zowel geschikt voor chocolademelk, luxe choco-koffies en andere warme dranken. De Ground Chocolate combineert de rijkdom van de authentieke chocoladesmaak met het gebruiksgemak van de verkruimelde chocolade. Ideaal voor drukkere momenten en To Go locaties. Beschikbaar in pure- en witte chocolade.

Bereidingswijze en ingrediënten:

Doseer 2 lepels Ground Chocolate in een melk kannetje. Voeg 200 ml volle koude melk toe. Stoom op met het stoompijpje van je koffiemachine tot het schuimt, tot ongeveer 80 graden Celsius. Indien je geen stoompijpje hebt, kun je ook 2 scheppen Ground toevoegen aan een beker warme melk. Tip: werkt ook perfect met de Lattiz Machine van Friesland Campina.

  • Ingrediënten: 200 ml volle melk en 2 doseerlepels Callebaut Ground Chocolate.

Meer weten? Laat een berichtje achter en we nemen contact met je op. 

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Callebaut Chocolade

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share