Vissoepje uit Fez

Bereiding: Pel de uien en de knoflook. Snijd de venkel en stoof aan in olijfolie samen met Lhatria Fasia en de saffraan. Voeg de tomaatjes toe en blus met de Pastis. Laat vervolgens even uitdampen. Voeg de visfumet, tijm en laurier toe en laat rustig sudderen, gedurende 45 minuten. Laat de kokkels en mesheften heel kort garen, filter het sap en voeg toe aan de bouillon. Laat de vis even meegaren. Bak de langoustines kort aan. Serveer de soep met de zeevruchten. Garneer desgewenst met koriander.

Benodigdheden: 2 lt visfumet, 10 langoustines of gamba's, 1 kg zeevruchten (kokkels, mesheften, mosselen, 1 kg stevige witvis, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 1 venkelknol, 4 tomaten, verse koriander, olijfolie, Verstegen Lhatria Fasia (Authentic Origin), 12 st Verstegen Saffraandraadjes, 2 st Verstegen Laurierblad, Verstegen Tijm (vriesgedroogd), 1 scheutje pastis (optioneel, kan vervangen worden door 2 stuks Verstegen Steranijs). 

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share