IJskoude tomatensoep met chorizo

Bereiding: Breng een liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe.Voeg de tomatenpuree toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Koel de soep zo snel mogelijk terug. Pureer de koude tomatensoep samen met de komkommer, ui en de tabasco in een blender. Schil de ui, selderij, avocado en de paprika’s. Snijd ui, selderij, avocado, paprika, komkommer en de tomaten in gelijkmatige stukjes. Snipper de rode ui en vermeng alle gesneden ingrediënten voorzichtig met elkaar. Snijd de chorizo fijn en bak deze rustig uit in een koekenpan. Schep de soep in de kommen en verdeel de gesneden groenten samen met de chorizo. Maak de gazpacho af met zwarte peper en wat druppels olijfolie. Serveer de ijskoude soep met croutons.

Benodigdheden (10 porties): 200 g Knorr Supérieur Toscaanse Tomatensoep, 100 g tomatenpuree, 2 g tabasco, 400 g komkommer, 1.50 st rode ui, 125 g bleekselderij, 1 stuk advocado, 2 stuks paprika rood, komkommer, 4 stuks tomaat , 15 stuks honingtomaatjes, 125 g chorizo, 15 g koriander, zwarte peper, olijfolie.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met soep en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share