Black Jack's steak sandwich

Kruid het vlees met peper en zout. Bak het hele staartstuk op hoog vuur om en om en geef het een mooie bruine buitenkant. Zet het vervolgens in de oven en gaar het vlees op kerntemperatuur (56°C). Controleer dit met een kerntemperatuurmeter! Laat 10 minuten rusten.

Was de sla en maak droog. Snijd de sla in hele fijne reepjes en de augurk in lange plakken. Snijd het broodje open en besmeer aan beide binnenzijden met Smokey BBQ. Beleg de onderkant met de sla, rode coleslaw en augurk. Snijd dunne plakken vlees en beleg hiermee het broodje. Garneer het broodje af met nog een paar toefjes saus en leg het kapje erop. Serveer direct. 

Benodigdheden voor 1 persoon: 1 flaguette, 5 plakken picanha, 25 g ijsbergsla, 25 g rode coleslaw, 5 plakken augurk, 40 ml Black Jack Smokey BBQ (Remia)

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten...

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Remia

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share