Gegrilde entrecote met abrikozen jam

Maak de paddestoelen schoon. Schil de knolselderij en snij deze in kleine stukjes. De andere groenten mogen ook in kleine stukjes gesneden worden (knoflook en ui zeer fijn). Doe de knoflook, ui en boter in een pan en fruit het ongeveer 3 minuten aan. Om het op smaak te brengen, voeg peper en zout toe. Bak de knolselderij in wat boter met kippenbouillon. Voeg hier wat honing aan toe en wacht tot de bouillon helemaal verdampt is. Haal alle groenten even van het vuur. Grill de entrecote. Als de entrecote aan twee kanten dichtgegrilld is, kun je hem insmeren met Hero Abrikozen Jam. Warm de groenten op en bak de met jam ingesmeerde entrecote aan iedere kant nog 1 minuut.

Benodigdheden (10 porties): 75gr Hero Abrikozen Jam, 1500gr entrecote, 2 1⁄2el olijfolie, 1snufje peper en zout, 1000gr gemengde paddenstoelen, 2 1⁄2st witte ui, 2 1⁄2teentje(s) knoflook, 75gr boter, 5st lente-ui, 1000gr kleine knolselderij, 75gr roomboter, 7 1⁄2dl kippenbouillon. 5el Hero Honing

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hero verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met Hero Zoet broodbeleg

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share