Biefstuk met saus van bosbessen jam

Snipper de sjalotjes en fruit het met 2 eetlepels olijfolie in een sauspan. Begin in de tussentijd vast met het fijn hakken van de knoflook, dat je daarna kunt toevoegen aan de pan. Het geheel mag nog 2 minuten bakken. Daarna kun je de wijn toevoegen, om het 3 minuten tot de helft in te koken. Je kunt ondertussen de biefstuk bakken. Bak hem zo gaar als je zelf het liefste hebt. De Hero Bosbessen Jam kan als laatste bij de saus worden gevoegd. Als het goed gemengd en verwarmd is, kun je het op smaak brengen met peper en zout. Serveer de biefstuk in plakjes met rucola en bosbessensaus.

Benodigdheden (10 porties): 850 gr Hero Bosbessen Jam, 7 1⁄2 st sjalotjes, 2 1⁄2 teentje(s) knoflook, 10 takje(s) tijm, 300 ml rode wijn, 1 snufje peper en zout, 2 1⁄2 el olijfolie, 10 stuk(s) biefstuk, 200 gr rucola

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij je met Hero verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Hero Zoet broodbeleg

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share