Kerriesoep met Zeeuwse mosselen en koriander

Bereiding: Deze soep kan ook heel erg goed als maaltijdsoep geserveerd worden. Verhit de olie in een pan, voeg de mosselen toe en kruid ze met wat peper. Blus de mosselen af met de witte wijn. Haal de pan van het vuur en pel de mosselen. Zeef het mosselkookvocht door een doek en vul aan met water tot twee liter. Breng dit aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Verdeel de mosselen over de soepkommen. Schep de soep in de soepkommen en garneer met de koriander.

Benodigdheden (10 porties): Knorr Supérieur Javaanse Currysoep 160 g, olie, mosselen in de schelp 2 kg, grof gemalen peper, witte wijn, droog 3 dl. Opmaak: korianderblad 10 g.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met soep en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share