Breakfast Haver-Honingcroissant

Laat de croissants 15 minuten ontdooien op de bakplaat.  Bak de croissants in 21 minuten af op 170-190 graden. Snijd de croissant in de lengte door. Beleg de eiersalade op de onderzijde. Scheur het eitje in stukjes en beleg op de eiersalade. Werk het af met gebakken spekjes en jonge sla.

Ingrediënten: Premium haver-honingcroissant, eiersalade, zacht gekookt eitje, gebakken spekjes en jonge sla. Tip: Vervang de spekjes eens door gerookte zalm of gebakken bospaddenstoelen!

Meer weten over wie we zijn en wat wij voor u kunnen betekenen? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met u op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share