Provençaalse Tortilla met zachte Friese geitenkaas

Uien en knoflook pellen. Uien in halve ringen en knoflook in plakjes snijden. In grote kom eieren licht schuimig kloppen. In diepe koekenpan olie verhitten. Ui, knoflook, aardappelpartjes en groenten ca. 5 min. bakken. Met kruiden en naar smaak zout en peper bestrooien. Blokjes geitenkaas erdoor scheppen. Losgeklopte eieren erover schenken, op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. laten stollen. Tortilla met behulp van deksel op platte schaal laten glijden. In punten snijden en serveren.

Ingrediënten (4 personen): 2 uien, 1 teentje knoflook, 6 eieren, 2 eetlepels (olijf)olie, 1 zak aardappelpartjes met schil (425 g), 1 zak Provençaalse wokgroente (400 g), 1 theelepel Provençaalse kruiden, 200 g geitenkaasblokjes kruiden van de Molkerei

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Reageer direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share