Griekse Geitenkaashapjes

Leg de plakjes croissantdeeg op een schoon oppervlak. Smeer een dikke laag Griekse geitenkaas op de plakjes croissantdeeg. Rol de plakjes croissantdeeg op (gewoon rolletje geen croissantvorm), snij elk rolletje in 3 of 4 dwarse stukjes. Doe al de stukjes in een beboterde ovenschaal , doe met een borsteltje op elk stukje wat eigeel. Strooi hierover Italiaanse kruiden. Zet de schotel in de oven en bak ongeveer 15 minuten tot de hapjes mooi goudbruin zijn.

Ingrediënten: 1 rol croissantdeeg op bakpapier om zelf de bakken, 150 g Griekse geitenkaasblokjes De Molkerei, 1 eidooier, Italiaanse kruiden.

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Reageer direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share