Tarte tatin van tomaten en geitenkaas

Verwarm de oven voor op 180 graden. Fruit de sjalot en de knoflook in een scheutje olijfoli . Voeg de tomaten toe, breng het op smaak met zout en peper en bak dit gedurende 5 minuten op een matig vuu . Voeg wat balsamico azijn toe en laat het geheel op een laag vuur staan voor ongeveer 20 minuten. Verdeel de tomaten op een bakblik dat ingevet is met olijfolie en bestrooi deze met wat blaadjes tijm. Drapeer het met de boter bladerdeeg en maak een kuiltje in het midden zodat de warmte kan ontsnappen. Bak de Tarte Tatin in ongeveer 15 minuten, totdat het goudbruin is. Laat het afkoelen en steek de randen los met een mes . Plaats een bord ondersteboven op de vorm en draai hem voorzichtig om. Bestrooi het met de geitenkaas en serveer het met een groene salade.

Ingrediënten (voor 4 personen): 600 gram Nederlandse Cherry tomaatjes, 1 sjalot, in dunne plakjes, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1 pakketje boter bladerdeeg, balsamico azijn, zout, peper, bosje verse tijm, geitenkaas van De Molkerei, Extra: quiche vorm of springvorm

Wil je meer weten over wie we zijn en wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Reageer direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share