Babi ketjap pulled pork burger

Verdeel de helft van Kumar’s Babi Ketjap over de procureur en gaar deze sous-vide gedurende 12 uur op 72°C. Alternatief in de oven gedurende 8 uur op 80°C. Laat het vlees afkoelen en pluk het uit elkaar (pulled pork). Vermeng de helft van Kumar’s Babi Ketjap met tomatenketchup. Meng dit met de ‘pulled pork’. Serveer dit warm. Snijd de witte kool zeer fijn en marineer met olie, azijn en komijn. Snijd de tomaten en ui fijn. Verdeel alle ingrediënten over de broodjes en serveer naar eigen keuze.

Benodigdheden
Procureur (ongeveer 2 kg), 20 burger broodjes, 50 g tomatenketchup, 1 halve witte kool, 2 rode uien, 3 tomaten, komijn, olijfolie, azijn, verse kruiden naar smaak ter garnering, 200 g Kumar’s Babi Ketjap 

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op. 

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share