Gebakken vis met zoetzure saus

Meng de bouillon, water en Kumar’s Wokpaste Sweet & Sour en bereid een saus. Schil de gember en snijd fijn in reepjes. Snijd de uien en paddenstoelen fijn. Verhit de olie en bak de kabeljauw. Bak in een andere pan de gember en uien, voeg de paddenstoelen toe en gaar 1-2 minuten. Voeg de saus toe en gaar nog 1 minuut. Serveer de vis met de zoetzure paddenstoelensaus.

Benodigdheden :15 g bouillon (concentraat), 100 ml water , 1 ui, 1 el verse gember, 200 g paddenstoelen, 4 kabeljauwfilets, olie, 100 g Kumar’s wokpaste Sweet & Sour.

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met Kumar's Curries & Bumbu's

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share