Hertenracks met rode kool

Braad de hertenracks kort aan in roomboter. Gaar deze 12 minuten op 130°C in de oven. Verwarm de rodekool met een beetje steranijs. Verwarm de CHEF Rode Wijnsaus. Serveer er eventueel gefrituurde aardappels bij. Dresseer vervolgens alle componenten naar eigen inzicht op het bord.

Ingrediënten bij 10 personen: 1 kg hertenracks , 3 dl CHEF Rode Wijnsaus. 300 gr gestoofde rodekool, steranijs en roomboter. 

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Laat dan gerust even een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op. 

Neem contact op met CHEF

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share