Croque met verse geitenkaas, spinazie, prei en tomatenchutney

Leg 2 sneetjes brood voor je op de snijplank. Besmeer beide boterhammen met verse geitenkaas. Leg op een kant de spinazie. Verdeel hierover de tomatenchutney en daarop de preiringen. Leg de andere boterham er op, met de geitenkaas naar binnen. Grill of rooster de croque en serveer. Als extra kun je nog 30 gram geraspte kaas op de croque doen en in de oven roosteren.

Ingrediënten voor 1 croque:

70 gram Lebo verse geitenkaas (spuitzak of worst), 2 sneetjes boerenbrood, 10 gram spinazie, 10 gram preiringetjes, 50 gram tomatenchutney

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Reageer dan direct en we nemen persoonlijk contact met je op zodat we er eens samen over kunnen praten.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share