Gepofte aardappel met Friese geitenkaas

Verwarm de oven voor op 180° C. Plaats de aardappelen op een bakplaat en bestrijk de aardappelen met de olijfolie. Plaats de aardappelen in het midden van de oven en bak ze 40 minuten of totdat ze zacht zijn. Doe ondertussen alle andere ingrediënten in een kleine schaal en roer ze goed door elkaar. Probeer de geitenkaas niet te veel kapot te maken. Haal de aardappelen uit de oven als ze goed zijn gebakken en laat ze een paar minuten afkoelen. Snijd ze vervolgens half open. Verdeel de vulling over de aardappelen en dien ze op. Dit recept is lekker bij een salade!

Ingrediënten (voor 4 personen):  

4 grote aardappelen (ca. 150 gr. per stuk), 6 eetlepels zure room, sap van een halve citroen, 100 gr. zachte geitenkaas (De Molkerei),1 klein bosje peterselie (fijn gesneden), 1 rode peper (fijn gesneden), peper, 2 eetlepels olijfolie.

Wil je meer weten over dit recept of over onze producten? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share