Griekse Boerensalade met Friese Geitenkaas

Was de tomaten en snij ze in grove stukken. Was de komkommer en snij ze in niet te dunne plakjes. Snij de ui in twee en daarna in plakjes. Doe hetzelfde met de paprika’s. Doe de gesneden groenten samen met de olijven in en een kom. Meng de azijn met de olijfolie (eventueel op smaak brengen met peper en zout) en giet dit over de groenten. Laat de blokjes geitenkaas uitlekken en strooi over de salade en bestrooi het geheel met wat oregano en basilicum.

Ingrediënten:  4 tomaten, 1 komkommer, 1 rode ui, 150 g (zwarte) olijven, 2 groene paprika’s, 1 eetlepel azijn, 3 eetlepels olijfolie, 100 g geitenkaasblokjes De Molkerei naturel, oregano, basilicum.

Wil je meer weten over dit recept of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar De Molkerei

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share