Gegrilde kip sandwich met coleslaw en limoen

Snijd de witte en de rode kool in dunne reepjes en de winterwortel in julienne.  Maak de taugé schoon en snijd de lente-ui in ringetjes. Rasp de limoenschil bij de mayonaise en pers de limoen erbij uit. Meng de limoenmayonaise met de gesneden ingrediënten en breng op smaak met zout en peper. Smeer de kipfilet in met de pesto en bereid deze vervolgens op de grill. Bak het stokbrood af. Snijd de gegrilde kip in plakken en het stokbrood open. Beleg de sandwich met de coleslaw en de gesneden kip. Maak de sandwich af met wat koriander en de chilipeper. Rol de sandwich in vetvrijpapier en halveer de sandwich.

Ingrediënten per 10 porties: Witte kool 150 g , rode kool 150 g, tauge 100 g, lente-uitjes 2 st, limoen 1 st, HELLMANN'S Mayonnaise 3 x 400 gr 125 g, zout en peper, maiskipfilet 4 stuks, Knorr Primerba Asian Pesto 60 g, stokbrood 4 st, koriander 20 g, rode peper 1 st.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met Hellmann's of Knorr en hoe wij je hiermee verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Knorr

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share