Parelhoen Suprème “a la Bonne Femme”

Bak de parelhoen suprème mooi goudgeel in de olie. Schil de bospeen en blancheer deze (kort koken in ruim kokend water, vervolgens terugkoelen in ijswater). Maak de zilveruitjes schoon en bak deze in de boter met één takje rozemarijn. Blus dit af met de CHEF Natural Kalfsfond. Laat de zilveruitjes hierin zachtjes sudderen. Blancheer de aardappel blokjes in water met zout. Laat deze ‘uitwasemen’ (niet koud spoelen). Snijd de champignons en de rode ui. Bak de aardappelen en voeg daar spek, knoflook en rode ui aan toe. Voeg de champignons en doperwten daarbij. Maak dit af met zout en het gerookte pimenton poeder. Blancheer vervolgens de mini courgettes en grill deze hierna. Snijd de shiitake, bak deze ligt aan en voeg de CHEF Champignonsaus hieraan toe. Laat dit langzaam warm worden. Dresseer vervolgens alle componenten op het bord naar eigen inzicht.

Ingrediënten bij 10 personen:

10 st parelhoen suprème, 1 bos bospeen, 200 gr doperwten (diepvries), 100 gr zilveruitjes, 1 dl CHEF Natural Kalfsfond, 5 st mini courgette, 1 teen knoflook, 150 gr champignons, 1 st rode ui, 500 gr aardappelen in blokjes, 100 gr ontbijtspek in blokjes, 1 tl gerookt pimenton poeder, 2 tak rozemarijn (vers), 2 dl CHEF Champignonssaus, 100 gr verse shiitake.

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Laat dan gerust even een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Neem contact op met de fabrikant

Reageer direct en verstuur eenvoudig je bericht

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share