Tataki van hazenrugfilet

Bak de hazenrug filets in een zeer hete pan, schroei ze snel dicht. Laat de hazenrug filet rusten en snijd er daarna dunne plakjes van. Snijd de groenten in zeer fijne reepjes (wortel, prei, rode ui & snijboon) en zet alles afzonderlijk op ijswater gedurende 5 minuten. Meng alle ingrediënten van de tataki dressing samen met een garde. Rangschik de hazenrug filet op bord en besprenkel met de dressing. Verdeel vervolgens de aangemaakte groenten over de hazenrug. Garneer met blaadjes koriander en gefrituurde knoflook chips.

Ingrediënten bij 10 personen: 1 kg hazenrugfilet, 100 gr wortel, 80 gr prei, 80 gr rode ui, 80 gr snijboon, 1 dl yuzu sap, 1 dl soja saus, 2 dl druivenpit olie, 5 gr CHEF Liquid Concentrate Wild, 10 gr sesamolie, 1 dl extra vierge olijfolie, 10 gr geraspte verse gember, 1 teen geraspte knoflook, 1 st citroen geraspt en uitgeknepen, 1 st sinaasappel geraspt en uitgeknepen, 50 gr gebrande sesamzaadjes, 20 gr ketjap manis.

Interesse in een afspraak, demonstratie of sample? Laat dan gerust even een berichtje achter en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar CHEF

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share