Geitenkaas salade Italia

Geitenkaasje insmeren met de pesto en inpakken in parmaham. Tomaat ontvellen en het zaad verwijderen. Mayonaise iets afslappen met witte wijnazijn en een beetje pesto. De tomaat in partjes op het bord dresseren en tussen de partjes steeds een toefje pesto – mayonaise doen. Het geitenkaasje ongeveer 3 minuten in de oven verwarmen en op de tomaat leggen. Af garneren met rucola sla en gefrituurde schorseneren.

Ingrediënten per salade: 1 geitenkaasje 100 gram van de Molkerei, parmaham, pesto, tomaat, mayonaise, witte wijnazijn, gefrituurde schorseneren, rucola sla.

Wil je meer weten over dit recept of over de producten van de Molkerei? Neem dan gerust contact met ons op!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share