Courgette-geitenkaaskoekjes

Was de courgettes en rasp ze grof. Schep het zout erdoor en laat 15 minuten staan. Giet het vocht af en dep de courgetterasp droog met een schone theedoek. Courgetterasp met het eigeel van de 3 eieren, de geitenkaas (verkruimeld), prei, bloem, maismeel en peper mengen. Klop de eiwitten stijf en schep het rustig door het courgettemengsel. Verhit een scheutje van de olie in een koekenpan. Schep steeds 1 grote lepel van het courgettemengsel in de koekenpan en druk het ietwat plat. Bak 3 koekjes tegelijk aan beide kanten goudgeel en krokant. Smaakt lekker met wat crème fraîche!

Ingrediënten: (voor 16 stuks) 500 gram courgettes,1 theelepel zout, 3 eieren, 1 potje à 200 gram zachte geitenkaas – naturel (De Molkerei), 1 kleine prei, fijngesneden, 35 gram bloem, 35 gram maismeel, snuf versgemalen peper, de olie van het potje geitenkaas, voor het bakken

Dit klinkt toch heerlijk?! Mochten er vragen zijn over ons product of het recept, twijfel niet maar mail gewoon!

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share