Chocolate als dessert!

Pana Chocolate is een heerlijke chocolade die rijk van smaak is, zonder zuivel, soya, gluten en toegevoegde suiker. Pana Barbounis heeft Pana Chocolate opgericht in Melbourne, Australië met de bedoeling om een rijke luxueuze chocolade te creëren waar de hele wereld van kan genieten. Een chocolade waar je echt een moment voor neemt om te genieten van grootse sensaties: de cacao die je laat smelten op je tong, de verrassende smaakexplosies van citrus of kruiden, de natuurlijke zoetheid, het karakter van de kokosnoot; een verfijnde chocolade die fluweel zacht is en tegelijkertijd een krachtige structuur heeft , heerlijk zoet en kruidig.

Pana Chocolate is gemaakt van veganistische, biologische ingrediënten zonder toegevoegde suikers, en geproduceerd met behulp van minimale warmte (maximaal 42 graden, RAW). Pana begon zelf met het maken, verpakken en per scooter bezorgen van de chocolade. Nu is het team gegroeid en worden er duizenden pakketten chocolade over de hele wereld verstuurd. Dit is het verhaal van Pana chocolade. Probeer en ervaar het zelf! Chocolade voor iedereen!

Gebruik Pana Chocolade zoals op de foto als een mooi dessert. Ben je geïnteresseerd in Pana Chocolate? En wil je meer weten? Laat dan een reactie achter en we nemen binnenkort contact met je op!

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Pana Chocolate

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share