Patatje Rendang

Snijd de riblappen in blokken en bak aan. Voeg de 500 gram Kumar's Rendang toe en bak kort mee. Voeg de kokosroom toe en laat stoven tot het vlees gaar is. Voeg eventueel tussendoor extra kokosroom toe als alles verdampt is. Meng de mayonaise met Kumar's Rendang naar smaak (15-20 %). Frituur de wedges, serveer met de rendang, mayonaise, atjar en seroendeng.     

Benodigdheden
1 kg runder riblappen, 500 gram Kumar's Rendang, 2 dl kokosroom, wedges, atjar, seroendeng , mayonaise, Kumar's Rendang.   

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share