Chermoula bietjes met granaatappel

Meng in een blender de olijfolie, knoflook, zeezout, de sjalotjes, het limoen en citroensap tot een smeuïge massa. Marineer hiermee de bietjes voor minstens 1 uur. Dresseer en werk af met de pitjes van de granaatappel en peterselie. 

Benodigdheden: 2 kg gestoomde bietjes (fijne schijfjes), 2 granaatappels, sap van 1 citroen (ontpit), sap van 1 limoen, 2 sjalotjes, 100 ml fijne zoete olijfolie, fijngehakte bladpeterselie, 2 teentjes knoflook, Verstegen Zeezout, 1/2 kl Verstegen Chermoula (Authentic Origin).

Meer weten over wie we zijn en hoe wij je met onze producten verder kunnen helpen? Reageer dan direct en we nemen binnenkort persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Verstegen

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share