Chocolade

Chocolade Martini 

Bied een verrassend cocktail menu aan, verruim je openingstijden en maak een onvergetelijke indruk met de Callebaut Lasting Impressions recepten. Voeg 30 ml brandy en 30 ml crème de cacao likeur samen met de room. Verwarm in de magnetron en roer iedere 20 seconden tot een gladde chocolade saus ontstaat. Plaats de kom in koud water om de saus te laten koelen. Voeg vervolgens 30 ml brandy en 30 ml crème de cacao likeur toe aan de martini shaker. Voeg het crushed ice en het chocolade mengsel toe aan de shaker. Giet in de martini glazen en decoreer af met fijngeraspte chocolade.

Ingrediënten: 60 ml brandy, 60 ml crème de cacao likeur, 20 ml room, crushed ice.

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Callebaut Chocolade

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share