Chocolade Crème Brûlée 1.0 

Gecreëerd door Hidde de Brabander - Callebaut ambassadeur en eigenaar van Dreams of Magnolia.

Bereiding Crème-Massa: Verwarm 320 g ongezoete room naar 60°C. Voeg 40 g suiker, 70 g eierdooiers en 40 g Callets toe en mix tot een homogene massa met de staafmixer. Giet de massa in schaaltjes en zet deze au bain-marie in een oven. Gaar ze +/- 45 minuten op 125°C tot het ei gebonden is. Laat afkoelen, bestrooi met rietsuiker en brand af. 

Bereiding Vanilleroom: Klop 300 g room, 25 g suiker en de vanille op met een mixer en bewaar in de koeling. Draai een quenelle van de vanilleroom en serveer deze op de crème brûlée. Decoreer het geheel af met de Crispearls en de topping. 

Ingrediënten : 620 g room, 65 g suiker, 70 g eierdooiers, 40 g Callebaut pure chocolade druppels 811, 1 vanillestokje, Callebaut Crispearls, Callebaut Caramel Topping

Wil je meer weten over de kansen die Callebaut te bieden heeft? Reageer dan direct en we nemen snel persoonlijk contact met je op.

Meer weten? Verstuur eenvoudig je bericht naar Callebaut Chocolade

Log in of verstuur meteen een leuk berichtje!

Gratis account aanmaken

Wellicht ook interessant?

arrow-right keyboard_arrow_down arrow-left plus-circle cross close search2 twitter2 facebook2 youtube2 linkedin2 envelope-o instagram2 menu play2 mobile2 users3 signal user2 whatsapp22 envelope-o2 quotes-left spinner2222 checkbox-checked checkbox-unchecked checkmark price-tag lightbulb_outline comment-square binoculars heart-o heart home bell building-o bullhorn star-o star truck magic-wand chevron-down chevron-up minus plus comments-o pig share